Cecilie  har været en del af The Chair siden 2015.
Cecilie er uddannet i år 2013, i sin læretid brugte Cecilie meget tid på konkurrencefrisering og “DM i skills”, som derved har gjort at Cecilie den dag i dag har en tilgang til dit hår med perfektion og præcision.

Cecilie er balayace og Air Touch expert, så ønsker du tidens hotteste farve, så er Cecilie den rette til at udføre dette.
Ring for mere info på 33122455.Indehaver Mie er en energisk, professionel, innovativ frisør som har en lidenskab for frisørfagets håndværk.

Mie har været i frisørfaget i mere end 10 år, hun er uddannet hos Capaldi på Østerbro, hvor hun med sit faglige niveau og kreativitet gjorde at hun meget tidligt i sin uddannelse kom på scenen og underviste i farvevalg og teknikker.
Mie har tidligere arbejdet 4 år i en salon på Islands Brygge. 

Mie er udover sit arbejde i salonen freelancer for IdHAIR, hvor hun er en del af IdHAIRs professionelle Art team.
Som en del af Art teamet underviser Mie frisører i produktkendskab, klippe og-farveteknikker,opsætninger og føntørringer. 

For at kunne undervise og være med på tidens trend rejser Mie rundt i ind og udland for at vedligeholde sin håndværksmæssige 
kunnen og opnå den største viden bl.a. på Sexy hair klippe og styling kursus i L.A, Gandini opsætningskursus i Venedig og IdHAIRs klippe og farvekursus på Kreta. Derudover har Mie lavet 3 make-overs til magasinet LIV igennem IdHAIRs Art Team. Følg os på Facebook og Instagram og få et indblik i vores daglig dag og få inspiration til dit næste look.