instagram-icon

“I think the most important thing a woman can have - next to talent, of course,- is her hairdresser.”

- Joan Crawford

Online Booking

Cecilie er salonen nyeste skud på stammen. Cecilie er uddannet i år 2013, i sin læretid brugte Cecilie meget tid på konkurrencefrisering og "DM i skills", som derved har gjort at Cecilie den dag i dag har en tilgang til dit hår med perfektion og præcision. Cecilie er balayace expert, så ønsker du tidens hotteste farve, så er Cecilie den rette til at udføre dette. Ring for mere info på 33122455.

Indehaver Mie Elizabeth er en energisk, professionel, innovativ frisør som har en lidenskab for frisørfagets håndværk.

Mie Elizabeth har været i frisørfaget i mere end 10 år, hun er uddannet hos Capaldi på Østerbro, hvor hun med sit faglige niveau og kreativitet gjorde at hun meget tidligt i sin uddannelse kom på scenen og underviste i farvevalg og teknikker. Mie Elizabeth har tidligere arbejdet 4 år i en salon på Islands Brygge.

Mie Elizabeth er udover sit arbejde i salonen freelancer for IdHAIR, hvor hun er en del af IdHAIRs professionelle Art team. Som en del af Art teamet underviser Mie Elizabeth frisører i produktkendskab, klippe og-farveteknikker,opsætninger og føntørringer.

For at kunne undervise og være med på tidens trend rejser Mie Elizabeth rundt i ind og udland for at vedligeholde sin håndværksmæssige
kunnen og opnå den største viden bl.a. på Sexy hair klippe og styling kursus i L.A, Gandini opsætningskursus i Venedig og IdHAIRs klippe og farvekursus på Kreta. Senest har Mie Elizabeth lavet 3 make-overs til magasinet LIV igennem IdHAIRs Art Team. 

Følg os på Facebook og Instagram og få et indblik i vores daglig dag og få inspiration til dit næste look.

The Chair • St. Strandstræde 19 • 1255 København K • Tlf: 33 12 24 55

E-mail: mieelizabethpetersen@live.dk

Frisør the chair logo
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.